• Homepage
  • Winkels
  • Merken pagina
  • Toegevoegd aan winkelwagen

Dynabyte

Opdracht

Dynabyte is met bijna 50 filialen een van de grotere specialisten van digitale media in Nederland. Maar ook op het web is Dynabyte een belangrijke speler met de webshop www.dynabyte.nl

Beeldspraak is al enige jaren verantwoordelijk voor alle techniek achter Dynabyte.nl, de webshop van de bekende computerketen met bijna 50 filialen in Nederland. De online shop is visueel in een nieuw jasje gestoken en draait nu op een retail platform dat sneller en flexibeler is.

De website is nu ontwikkeld op een zeer krachtig white label platform, dat door Beeldspraak zelf is ontwikkeld. Met het nieuwe, gecentraliseerde cms kan de klant de website eenvoudiger en sneller beheren. Verder is ook de zoekfunctionaliteit sterk verbeterd door onder meer het toepassen van uitgebreide filters, Ajax zoeksuggesties en het tonen van resultaten op basis van relevantie.

De backend bestaat uit een zelfgeschreven php framework, in combinatie met een MySQL database en APC caching. De website wordt meerdere malen per dag automatisch voorzien van updates in het productaanbod en voorraadinformatie vanuit het hoofdkantoor van Dynabyte. Geplaatste orders worden automatisch in het interne ordersysteem van Dynabyte ingelezen, verwerkt en uitgeleverd. Het systeem is gebouwd om 50.000 tot 100.000 bezoekers per dag ruimschoots aan te kunnen.

Naast werkzaamheden als programmeren, verzorgt Beeldspraak het (functioneel) ontwerp en de implementatie van diverse webcampagnes en nieuwe toepassingen.

Website

http://dynabyte.nl/

Opdrachtgever

Dexcom

Tags

webshop symfony php framework consumer

Contactpersoon

Mark Doorschodt

Bekijk ook

Mooi Werk
Bekijk project >
Maasstede Vastgoed Ontwikkeling
Bekijk project >
Sport Werkt!
Bekijk project >
Ik Teken Ervoor
Bekijk project >
Stadskantoor Rotterdam
Bekijk project >